Hvad siger brugerne om Poly-Wood?


Vi er vilde med Poly-wood
For et par år siden var jeg på udkig efter kvalitetshavemøbler til vores terrasse på Skanderborg Park. Jeg have mange krav til møblerne, blandt andet skulle de være vedligeholdelsesvenlige, eksklusive at se på og ikke mindst vejrbestandige så de kan tåle at stå ude hele året. Og faktisk mere eller mindre tilfældigt faldt jeg over Comfort & Styles hjemmeside. Jeg faldt straks for deres amerikanske Seashell Adirodack model, som både er klassisk og tidsløst og så passer den utrolig godt til vores øvrige sorte havemøbler på terrassen.

Indtil videre er det blevet til 7 stole, heraf 2 med skammel og så små sideborde. Stolene har nu stået på terrassen i over 2 år og ser stadig ud som nye. Alt hvad der kræves er en årlig tur med højtryksrenser, og så står de helt som nye igen. Så der er ingen tvivl om at vi ved kommende udskiftninger kun vil benytte dette materiale.
Derudover så har vi et dejligt samarbejde med Henrik fra Comfort & Style. Vi får god vejledning, de er altid til at få kontakt med og så er der virkelig hurtig levering.


De bedste hilsner fra en meget tilfreds kunde
Charlotte Riberholt
Adm. Direktør på Skanderborg Park.

 Mine bedste anbefalinger medgives
Da vi med få års interval for anden gang måtte kassere liggestole udført i træ, de kunne ikke tåle salt og fugt på terrassen i sommerhuset, traf vi beslutning om, at købe to chaiselonger i Polywood.
Dem har vi nu haft i fire år, og de fremstår fortsat som nye trods de står ude hele året, udsat for salt, sol, frost  og regn.
At man så også ligger fantastisk godt mens man glæder sig over den miljømæssige begavede og ubetingede fordel ved produkterne, forøger kun glæden. 
Eneste skuffelse ved købet har været, at jeg blev stillet i udsigt, at jeg nu havde et alibi for at købe en højtryksrenser: Det har desværre vist sig helt unødvendigt, en fugtig klud klarer det hele på et minut når vi anduver sommerhuset i påsken efter en lang vinter.
 
Næste skridt bliver, at aptere vores primære hjems terrasse med Polywood, og dermed slippe for, at slæbe havemøbler ind og ud af skuret, oliere, slibe, rense, og hvad man ellers har af fornøjelser med træ.
 
Mvh 
Henrik Adam Staunskjær
advokat
 Bedste havemøbelkøb nogensinde!
Vi købte 8 stole og et bord i sort Polywood hos Comfort & Style til vores terrasse for 5 år siden. Vi har ikke mulighed for at sætte møblerne ind om vinteren, så de står ude hele året. Når foråret kommer skal de bare tørres af og så er de som nye. Vi var lidt bekymrede for, om den sorte farve ville afblege som tiden gik, men møblerne står i dag lige så flotte sorte, som da vi købte dem. Polywood Comfort & Style er en rigtig god investering, der pynter på enhver terrasse eller i haven og så behøver man muligvis aldrig at skifte dem ud. I vores familie tænker vi også meget på miljøet, så møblernes lange holdbarhed og det faktum at møblerne er fremstillet af genbrugsplast, gør dem bare endnu mere interessante.
 
Peter Nielsen
Adm. direktør, Kluntz Promotion A/S